Managementul Performanței reprezintă unul dintre cele mai importante procese ale oricărei organizații deoarece se referă la identificarea, recunoașterea și recompensarea corectă a rezultatelor muncii angajaților proprii. Cu toate acestea, Managementul Performanței nu se limitează la fișe de evaluare și bonusuri de performanță! Nu evaluarea este importantă ci progresul pe care il aduce! Iată de ce, redefinim Managementul Performanței ca fiind sistemul integrativ prin care angajații sunt ajutați să creeze valoare și îl reorientăm dinspre trecut spre viitor!

Asistăm Clientul să își definească și construiască o metodologie robustă, corectă și echitabilă de evaluare a performanțelor angajaților proprii, și mai ales, o metodologie concepută special să înbunătățească productivitatea și performanța în muncă. Rolul unui sistem de evaluare nu este să pedepsească ci să crească angajații, ceea ce conduce Clientul către o organizație care își respectă talentele și care devine astfel o Organizație Apreciativă!

Organizația Apreciativă este organizația în care oamenii se simt respectați pentru munca depusă, motiv pentru care vin benevol cu idei și energii altfel de neatins, și astfel, creștem performanța în muncă!

 

Cui se adresează

Companiilor care își doresc să implementeze un sistem corect și echitabil de măsurare a performanțelor angajaților

Organizațiilor care dorescă să migreze de la statutul de organizație punitivă la cel de Organizație Apreciativă

Companiilor care își doresc un personal motivat care nu așteaptă evaluarea anuală cu frică ci cu entuziasm

Organizațiilor care nu mai vor un sistem de evaluare anost și nefuncțional ci vor să creeze condițiile propice pentru creșterea performanței