Recrutor, Trainer, Expert Resurse Umane, Autor

Experienta

Cristian are o experienta de peste 20 de ani în domenii HR precum: recrutare, training, e-learning, onboarding, motivarea personalului si dezvoltare personala,

Cristian este un pionier roman in domeniu formarii profesionale prin dezvoltarea unor cursuri cu subiecte precum: inteligenta emotionala, comunicare neconflictuala si coaching orientat spre solutie. A fost primul trainer care a condus un program de dezvoltare a inteligentei emotionale in Romania.

Adept al constructivismului radical a dezvoltat cursuri despre vizunea interactionista in comunicare care permit o intelegere profunda a propriului comportament si al comportamentului celorlati in cele mai diverse context de comunicare: familie, prieteni, scoala, organizatie, internat si social media.

Cristian a derulat numeroase proiecte de recrutare de-a lungul carierei (cele mai recente fiind la Ipsos Interactive Services, unde întai a fost Training Manager). Profesia sa de psiholog s-a dovedit de un real folos in identificarea si evaluarea candidatilor de valoare.


Educatie

Cristian a absolvit Facultatea de Sociologie, Psihologie, Pedagogie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti.


Certificari

Cristian este formator certificat ANC.


Trainer si Formator

La Ipsos Interactive Services, în calitate Training Manager, a organizat si livrat cursuri ca: Time Management, Comunicare, Public Speaking, Management si Leadership, Client Service.


Autor

Este coautor la un Ghid Metodologic de Educatie Civica (Dezvoltarea Inteligentei Emotionale la Copii) si coautor la Formare in Pedagogia Sociala. Experienta Fundatiei Pestalozzi, ISBN: 973-9236-42-1 si Pedagogie sociala. Caiet documentar. ISBN: 973-9236-47-2.