Acest site ofera servicii pe baza principiului „Asa cum sunt”.

Responsabilitati

Nu ne asumam nicio responsabilitate privind modul in care sunt utilizate informatiile de pe site de catre vizitatori.

Protectia drepturilor de autor ale site-ului AcademiadeHR.ro

Toate materialele de pe site si cele predate la cursurile Academiei apartin academiadehr.ro

Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut de pe acest site si din cursurile Academiei in orice alt context decat cel original intentionat de Academiadehr.ro ori altfel decat pentru uz propriu.

Includerea oricarui continut in afara site-ului academiadehr.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al academiadehr.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al academiadehr.ro

Participarea la Programele de Training ale Academiei

Participarea la programele de training ale Academiei se face in limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. Participanții se pot înscrie folosind formularul specializat aflat pe fiecare pagina de curs sau direct la adresa de email contact@academiadehr.ro. Prin inscrierea la curs, participantii sunt de acord implicit sa respecte regulile din prezentul document respectiv regulile impuse de spatiul care gazduieste cursul.

Toate cursurile si programele Academiei se desfasoara in sistem ”open”. Numarul minim de cursanti necesar pentru a sustine un curs este 7. In situatiile in care acest numar nu se intruneste, Academia de HR va reprograma cursul la o data ulterioara, cursantii platitori avand optiunea de a se inscrie la noua data sau de a li se returna suma platita.

Anularea participarii sau reprogramarea sunt posibile cu nu mai putin de 7 zile inainte de data de sustinere fara nicio penalizare.

Avand in vedere costurile implicate in contractarea spatiilor de training, respectiv posibilitatea ca unii dintre cursanti sa fie refuzati ca urmare a ocuparii locurilor de catre cei care s-au inscris inaintea lor, prin neparticiparea la curs in data programata, cursantii platitori renunta de facto la suma platita. In situatia in care sunt locuri disponibile la urmatoarea data de sustinere si nu au fost refuzati cursanti la inscriere la data initial programata, cursantii care doresc reprogramarea trebuie sa achite contravaloarea costurilor contractate in avans de Academiadehr.ro cu sala de training si alti furnizori (printare diplome, etc).

Ne rezervam dreptul de a refuza participare anumitor cursanti, in masura in care acestia:

  • nu efectueaza plata datorata in termenul precizat pentru fiecare curs in parte
  • afecteaza sau au afectat in trecut buna derulare a programelor
  • se afla intr-un vadit conflict de interese cu Academia (sunt participanti de la firme concurente de training, agentii de resurse umane, servicii de recrutare).

Precizari finale

Academiadehr.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a vizitatorilor.

25 Mai 2018