Senior HR Consultant

Experiență

Diana are 12 ani experiență în domeniul Resurselor Umane, implicându-se de-a lungul timpului în sute de proiecte de Recrutare și Selecție dezvoltate la nivel național și internațional într-o agenție de recrutare.

În compania în care a activat a avut un rol strategic în coordonarea proceselor de recrutare și selecție, staff leasing și muncă temporară pentru companiile client. Diana a fost implicată sau a coordonat numeroase proiecte de recrutare din diverse domenii: financiar/ bancar, servicii, telecomunicații, construcții, producție, retail, logistică. Diversitatea și varietatea proiectelor de recrutare întânite se ridică la un nivel pe care numai munca într-o agenție o poate aduce. Activitatea îndelungată i-a permis de asemenea să își perfecționeze abilități de client service și de vânzare care au trebuit să fie dezvoltate permanent.

Pe lângă activitatea din recrutare, Diana a dezvoltat diverse proiecte de consultanță organizațională (soft skills training, outplacement) și a coordonat din punct de vedere comercial și operațional proiecte complexe ce implicau servicii HR integrate.

O notă aparte de experiență vine și dinspre proiectele POSDRU derulate, unde Diana a avut rolurile de Mediator și Consilier – cu focus pe medierea, coordonarea și implementarea măsurilor specifice de la proiect la proiect. Lucrul cu oamenii și munca în echipă sunt alte puncte forțe pe care Diana le-a conturat astfel prin experiență practică.


Educație și Certificări

Diana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București și a urmat un Master în Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor în cadrul aceleiași instituții.

Diana este Formator Certificat ANC (cod COR 242401) din 2012


Arii de expertiză acoperite

  • Managementul proceselor de recrutare și selecție – strategii customizate
  • Executive search
  • Technical recruitment
  • Talent acquisition și Employer branding
  • Consultanță complexă de HR: retenție și reducerea fluctuației, motivarea angajaților, evaluarea performanțelor