Trainer certificat, Facilitator, Expert Managementul carierei, Consilier vocational

Experienta

Ioana are experienta de peste 15 ani in domeniul Resurselor Umane, fiind implicat in proiecte complexe de consultanta si management in arii precum: managementul schimbarii si optimizare organizationala, managementul performantei, politici si proceduri HR, training si dezvoltare personala si recrutare.
In calitate de Consultant, Ioana a coordonat sau a fost implicate in proiecte fiind responsabil pentru optimizarea proceselor, elaborarea de proceduri si politici pentru functiunile Recrutare, Selectie, Training Learning and Development, Managementul Performantei.

Ioana are o vasta experienta in operationalizarea proceselor de Resurse Umane, in activitatea sa a detinut succesiv roluri de Manager Resurse Umane sau Consultant, participand la proiecte international si regionale, in cadrul echipelor de proiect ale unor companii de consultanta consacrate. Mai multe despre cariera sa aici: Profil LinkedIn Ioana


Educatie

Ioana detine o diploma in Drept si este de asemenea absolventa unui program international de MBA la Cotrugli Business School – Croatia.

Ioana a absolvit Certificate of Personnel Practice, in cadrul HR Vocational School – Chartered Institute of Personnel Development.


Certificari

Ioana detine certificarea de utilizarea a unor instrumente de evaluare a profilului personal profesionale (Hogan Assessment Tools), detine certificarea de Practicant NLP (International Association of NLP Practitioners), este Formator (cod COR 242401), Project Manager, si Consilier Vocational (cod COR 242315).

In calitate de facilitator Ioana urmeaza in prezent formarea pentru aplicarea metodologiei constelatiilor sistemice – in cadrul Asociatiiei Romane de Terapii Sistemice – ARTeS si cursuri de pregatire complementara in coaching si psihologie in cadrul Wholebeing Institute.


Trainer si Formator

Ioana a inceput activitatea formator in 2008, insumand ca facilitator si trainer fata in fata si on-line peste 3000 de ore de training furnizate pe teme diferite din domeniul resurselor umane (recrutare, selectie, management performantelor, compensatii si beneficii), pe teme de dezvoltare a abilitatilor transferabile (managementul timpului si prioritattilor, managementul emotiilor, comunicare, abilitati de lucru in echipa, abilitati de luare a deciziilor, creativitate), pe teme din domeniul managementului general (managementul schimbarii, managementul ecipei, leadership, antreprenoria, managementul proiectelor). Ioana este formator certificat ANC.


Consilier vocational

Ioana completeaza experienta de Resurse Umane cu activitatea desfasurata in consilierea vocationala. In calitate de consilier vocational, Ioana a dezvoltat instrumenete non-formale de evaluare a profilului psiho-aptitudinal si a asistat in luarea deciziilor in cariera client din domenii variate precum: IT, domeniul bancar, servicii de sanatate, management, servicii publice.

Trainer la cursurile