Lector Universitar Doctor, Consultant in Productivitate, Autor

Experienta

Costin Ciora este Consultant in Productivitate si lector universitar doctor la ASE Bucuresti, Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara. Este autorul cartilor “12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber”, „Analiza performantei prin creare de valoare” si „Piata imobiliara si comportamentul investitional” si co-autor la numeroase articole de profil academic pe subiectul analizei economico-financiare.

Dupa mai bine de 9 ani de cercetare in mediul academic (stagii la Dauphine University Paris, Alicante University si Vienna University of Economics and Business) si 7 ani de antreprenoriat, Costin se concentreaza in prezent pe studierea productivitatii individuale, intrucat dupa spusele sale, nivelul de productivitate al angajatilor determina performanta organizationala. Costin scrie articole in domeniul productivitatii atat pe blogul sau cat si in editiile online si print ale Revistei Cariere. Este Digital Certified Coach si prin intermediul programelor si evenimentelor sale de productivitate, contribuie la identificarea tiparelor care conduc la scaderea productivitatii, precum si la solutii pentru eficientizare.

In martie 2017, a fost inclus in lista “Top Writers in Productivity” de catre platforma Medium.com.

Profil LinkedIn: Profil LinkedIn Costin


Educatie

Costin este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, finalizand si un Masterat in Comunicare in limba engleza pentru predare si cercetare in cadrul aceleasi universitati. Din 2011 este doctor in economie al ASE Bucuresti, iar pe parcursul cercetarii doctorale a fost visiting professor la Dauphine University din Paris. Costin este absolventul programului de postdoctorat la Academia Romana, program realizat intre 2014-2015, perioada in care a fost visiting professor la Vienna University of Economics and Business si University of Alicante. In 2015 a fost professor invitat al cursului de Analiza si Strategia Afacerii la Vienna University of Economics and Business. Este coordonatorul programului postuniversitar de formare continua “Analiza productivitatii companiilor” dezvoltat in cadrul Academiai de Studii Economice din Bucuresti


Certificari

Costin este Digital Certified Coach si in prezent este in curs de certificare Certified Productivity Consultant.


Consultant, Trainer, Speaker

Costin abordeaza productivitate atat la nivel individual cat si la nivelul echipelor. Prin intermediul programelor sale de consultant identifica provocarile de productivitate, elaborand programe personalizate pornind de la cadrul dezvoltat in cartea sa “12 ingrediente pentru productivitate”. Productivitatea nu reprezinta doar o forma de consultanta ci si de cercetare, intrucat in cadrul activitatii sale de lector universitar, dezvolta cercetari in domeniul knowledge-worker productivity.


Autor

Costin este autor de articole in domeniul productivitatii atat pe blogul sau www.CostinCiora.ro cat si in cadrul Reviste Cariere (atat print cat si online). Este gazda podcastului “10 minute pentru productivitate” si realizeaza prin intermediul canalului sau de Youtube o serie de clipuri pentru cresterea productivitatii.
Articolele sale se pot gasi pe https://www.cariereonline.ro/autor/costin-ciora