Recrutor,  Expert Resurse Umane, Trainer

Experienta

Paul are o experiență vastă, dezvoltată pe meleagurile Regatului Unit, în domenii HR precum: recrutare, training, onboarding, motivarea personalului si coordonare, cu precizie ridicată în sectorul de blue collar.

Campion național în discursuri pregătite, deține numeroase premii pentru evaluare de discursuri și discursuri improvizate. Dealungul carierei a fost invitat la diverse emisiuni TV & Radio, a activat ca speaker la evenimente precum “ABC-ul Afacerii” tale și a împărțit scena cu speakeri precum Mihaela Tatu, Paul Ardeleanu și Adrian Bădescu.

Pe lângă training-uri și cursuri, el și-a oferit serviciile și în calitate de consilier parlamentar pe probleme de comunicare, public speaking, limbaj verbal, limbaj paraverbal și marketing politic.

Adept al pragmatismului și eticii în muncă a putut derula și coordona numeroase proiecte de recrutare pentru giganți precum XPO Logistics, Amazon și DHL Supply Chain. Profesia sa de economist s-a dovedit de un real folos in identificarea si evaluarea candidatilor cei mai productivi.


Educatie

Absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Vest “Vasile Goldiș “din Arad, a activat si ca lider a cca. 20.000 de studenți, ocupând concomitent umătoarele funcții de reprezentare: Prefect al Studenților, Președinte al Ligii Studenților UVVG, Președinte al Consiliului Consultativ al Studenților și Reprezentat al Studenților în Senatul Universității.


Certificari

  • Formator certificat ANC
  • Manager de Proiect certificat ANC
  • Inspector Resurse Umane certificate ANC
  • Acredited Buyer Representative, atestat NAR
  • Seller Representative Specialist, atestat NAR
  • Competent Communicator, atestat TI
  • Competent Leader, atestat TI

Trainer si Formator

Sub umbrela Asociației Arad 24, a organizat și livrat cursuri de comunicare și public speaking în județul Arad.


Recrutare

Paul are peste 5 ani experiență în recrutare, desfăsurând numeroase si variate proiecte pe zona tehnică, suport și blue collar.