Loading...

Recrutare și Selecție

Recrutare și Selecție2018-09-11T03:15:42+00:00

Realizăm profilul candidatului ideal, definim sursele de recrutare, promovăm posturile vacante, atragem cei mai buni candidați utilizând canale moderne de comunicare și mesaje puternice pe Employment Value Proposition. Susținem o atentă selecție a aplicanților folosind experiența noastră în evaluare psihometrică și tehnici eficiente de interviu și livrăm o listă scurtă de candidați pe măsura cerințelor.

Facem recrutare cu drag și cu pasiune, iubim oamenii și știm să vorbim cu ei. Avem un istoric profesional lung cu rezultate dovedite. Ne bazăm pe 20 de ani de experiență în recrutare, constând în sute de proiecte, mii de candidați recrutați și experiență practică locală și internațională.

Venim cu o abordare inovativă și creativă care ne permite să accesăm mult mai mult din piața de candidați, oferind clientului opțiuni nebănuite. Nu doar facem recrutare, ci aplicăm soluții care consolidează Brandul de Angajator al Clientului și expunerea sa la publicul țintă, construind o puternică prezență online și pe Social Media. 

 

Cui se adreseaza

Companiilor care acționează pe o piață ultra-concurențială și vor să beneficieze de orice îmbunătățire și avantaj competitiv posibil

Organizațiilor care recrutează intensiv și au nevoie de un flux mare de candidați și de experiența noastră în proiecte de mass-recruitment

Companiilor care își caută colegii potriviți pentru echipa, mediul de lucru și climatul existente

Organizațiilor ambițioase care își doresc nu doar să acopere pozițiile vacante cu cine se nimerește ci cu cei mai buni

Vreau să aflu mai multe